31.5.07

Loppu.

Edellisen päivityksen jälkeen ompelin vielä hameen alareunan, eli punaisen vuorin ja samettiosion yhteen. Kuvissa se oli vielä harsimalla kiinni.

Mutta nyt on siis ihan kokonaan valmista. Laitan vielä eilisessä loppukatselmuksessa koululla otettuja kuvia, joissa esiinnyn itse kera kolttuni. Katselmuksessa sain erittäin hyvää palautetta opettajilta ja kanssaopiskelijoilta. Puku jäikin sitten kesän ajaksi koululle arvioitavaksi ja säilöön, syksymmällä otetaan kaikista studiokuvia ja ehkäpä (toivottavasti) luvassa on myös jonkunlainen näytös tai näyttely.


Tästä kuvasta näkyy ehkäpä selkeämmin hameen kiinnitys ja nuo "raatelujäljet".

Kiitos kaikille blogiani seuranneille ja kommentoineille.
Mimi hiljenee, hetkeksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin espanjalaistyylinen tuo hameosa. Hyvältä näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Itsellekin tuli lopputuloksesta jotenkin semmoinen flamencohenkinen hässäkkä mieleen. Tämä vaikutelma ei ole kylläkään tarkoituksella haettu, vaan hame muotoutui tuollaiseksi tuossa prosessin aikana. Hyvältä kuitenkin näyttää, joten tyytyväinen pitää olla.

Krice kirjoitti...

Musta saa kivasti eloa tuosta punaisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Krice. Niin minustakin. Punainen on muutenkin muodostunut mulle melkein lempiväriksi tuon mustan ohella (vaikka mustasta oon pikkasen yrittänytkin "vapautua"). Käyvät hyvin yhteen ja kun nyt sattui löytymään sopivasti tuon värisiä materiaaleja, niin niistä oli hyvä valmistaa vaate.